Tarinoita Kiinasta..

Ensimmäinen päivä Guangzhoussa

11.06.2006 16.21 - matkustus 

Päivä alkoi huonepalvelulla joka oli erittäin mieluisaa, hinta oli vähän kallis paikallaiseen hintatasoon nähden, mutta näin meille aika edullista.

Sitten suunta kohti kadunnutta kaupunkia(siis ei tiedetty missä keskusta on). Teemu sinne nopeesti suunnistikin ja löydettiin muuakin kuin sitä aiempaa slummia. Samalla saatiin muistikortti kameraan, kun se jäi tietenkin töihin :( ja usb-lukija jotta kuvat saa koneelle. Yhteys kuitenkin sen verran heikko ettei saada niitä ainakaan vielä esille.

Keskustan kupeessa oli sitten hieno paikallinen kansallispuisto tjsp joka on hiukan kuin nykin central park. Siellä oli huvipuisto, bonsaipuu puisto, iso lampi(järvi) keskellä, ruokapaikkoja ja vaikka mitä muutakin..

Muutaman tunnin reissaamisen jälkene oli taas kiva palata hotellin ilmastoituun huoneeseen lepäämään. Meinaan aika ahdistaavaa tuolla olla monta tuntia ja kokoajan tulee kuitenkin ravattua eestaas katselemassa ihmeellisyksiä. Joista yksi poliisit, jotka pitää vilkkuja kokoajan päällä oli kiire tai ei! Hotellissa sitten minä(pasi) uskalisin lähteä parturiin(hotellin oma) ja oli kyllä aikamoinen kokemus. Hiukset kai jotenkuten ok, mutta se prosessi oli hieno. Hiukset pestiin pariin otteeseen ja samalla tuli niin niska kuin päänahkahieronta ja mikä hassua, niin ne hiukset pestiin siiän parturin tuolissa eikä niin kuin suomessa siellä altaan luona.

Äsken käytiin juuri tunnin hieronnassa joka maksoi hiukan alle 5€ ja oli aivan mahtavaa. Oltiin samassa huoneessa ja hierojilla oli hauskaa, kun kummatkin kutisi niin paljon :D.

Tarina kertoo, että yöelämää olisi sunnuntaisin, niin päätettiin tänään lähteä sitä katselemaan. Tiistaina kuitenkin matka kohti Hong Kongia, niin ei sielloin viitti kovin ryytynyt olla.

Kommentoi

Kommentit

Elina (anon, 11.06.2006 20.21)

Hieno, että olette perille päässeet! Nyt sitten Kiina tutuksi! Teemuhan on hyvä tinkimään noista hinnoista, että siihen malliin sitten. Hauskaa matkaa Hong Kongiin.

Funk (anon, 13.06.2006 14.20)

Veikö sunnuntain biletykset voimat vai miksei kuulu mitään uutta?

joepoika singaporesta (anon, 13.06.2006 15.00)

hyvin teidän sivu aukes ja reissua pääsee lukeen. lämmin tuli suomeenkin, mutta olishan se kiva sielläkin olla =)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu