Tarinoita Kiinasta..

Hong Kong...

15.06.2006 21.03 - matkustus 

No niin siis puvut käytiin sovittamassa ja huomenna selvii mimmoiset sitten saadaan.. Joepoika: Niin ja ei se tainnut lisäsenttejä otella..(ps. Teemu kyselee kukas joepoika on??)

Pukujen sovituksen jälkeen käytii hiukan katsomassa mimmoinen on paikallisten oma iltaelämä.. Jonkun sortin pubi löydettin ja samalla opittiin paikallinen noppa peli. Meinaan tätä peliä peltaa joka puolella. Kyseessä on juompeli jossa häviäjä aina ottaa huikan. Samalla selvisi, että näitä juomapelejä on useampiakin. Ihmeellistä siinä kuintenkin se, että eihän nämä ihmiset juo mitään ja jos juo, niin juo vähän. Kuitenkin tässä pelissä juodaa kokoajan ja noin ulkoisesti näyttäisi nekin juovan kokoajan.. Tiedä sitten mistä on kyse.. Samalla tutustuttiin pariin paikalliseen tyttön joista toinen lupasi lähteä huomenna oppaaksi shoppailemaan, saa nähdä käykö näin vai ei, mutta puhelinnumero on ainakin tallessa...

Sen verran siinä sitä olutta kuitenkin maisteltiin, että tämä päivä meni hiukan rokulissa aluksi, mutta illalla asia kuitenkin korjattiin ja siksi vasta takaisin kämpillä. Hyvä asia tässä maassa on se, että mikään ei oikein mene kiinni ihmisten aikaan. Eli siis huonekaulukaupatkin on auki vielä puolenyön jälkeen :o.

Tänään sitten olikin aika hauska tilanne, kun tavattiin Lauri(kalde, pasin kaveri) ja sen tyttöystävä. Käytiin syömässä Gaylord nimisessä intialaisessa paikassa ja sitten parilla oluella vielä parissa muussa saaren puolella olevassa kuppilassa.

Huomisen ohjelma onkin sitten aikalailla shoppailua. Tarkoitus olisi saada hiukan tuliaisia ja niille oma uusi matkalaukku, kun alkaa olemaan nuo rinkat jo aika hemmetin täysiä. Lisäksi Teemulle uusi kamera ja huomenna painotus shoppailulle jos kerta saadaan vielä paikallinen opas auttamaan shoppailussa.

Comment

Comments

joepoika singaporesta (anon, 17.06.2006 13.56)

joe on aiJä isolla Jiillä joka joutuu tekeen sen töitä täällä kotimaassa kun se itse on isossa maailmassa, (yhden aamun =)) millainan on hinta kameroilla siellä suomen hintaan nähden. tarvis meinaan pienen halvan kameran isolla muistikortilla?

maiju (anon, 17.06.2006 14.54)

Mukavaa matkantekoa!Kiva lueskella täällä Suomen kamaralla, mitä idässä tapahtuu.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu