Tarinoita Kiinasta..

Perille päästiin..

10.06.2006 04.59 - matkustus 

No niin perille päästiin vaikka alku olikin vähän hidasta. Lentokone pääsi kiitoradalle ja samantien lähettiinkin takas korjaamaan konetta. Jotain siinä meni rikki ja korjaukseen meni noin tunti ja sitten matka jatkui.

Lento oli ihan jees, mutta aika raskas, kun sen 10h sai siinä istuskella. Elokuvat oli aivain kauheita ja olivat vielä pistäneet viskinkin maksulliseksi :( Nukkuahan siinä ei oikeen osaa ja kun vähän väsy, niin ei se ihan helmeä ollut.

Noh, perille päästiin ja ei ongelmia kentällä, mutta taksi sitten alkoi heti pyyteleen pariasataa ja ei suostunut mittaria laittamaan eikä mun satasen ehdotustakaan ottanut vastaan. Hetken taistelun jälkeen suostu mittariin ja matka jatkui hotellille (suoraan se ainakin vaikutti ajavan ja satasen makso yhteensä).

Hotellissa taas ei ollut huonetta mitä oli varattu, niin ystävällisesti laittoivat meille pykälää paremman samaan hintaan. Hinta siis hiukan vajaa 40e/yö ja tiistaisin saakka pitäisi täällä majailla. Hotelli on hieno kuin mikä joten kyllä kelpaa oleskella. Nettikin tuli samantien toimintaan ja ei edes kiinan valtio pahemmin estele blogiin pääsyä :).

Itse Guangzhoiu on kyllä aika mielenkiintoisen näköinen paikka. Alexi oli suht oikeassa, kun vertaili paikkaa herttonimen teollisuusalueeseen ;) Tosin ehkä vähän isommassa mittakaavassa ja kyllä siellä näytti kivojakin paikkoja olevan. Liikkenne taas aivan hullua ja nyki jää kevyesti kakkoseksi. Ihmiset kävelee keskellä tietä, prätkät ajelee vääriin suuntiin teitä jne..

Seuraavana olisikin ohjelmassa kevyemmät vaatteet päälle, suunta kohti kauppoja ja sandaalien ostoon + jonkunlainen kortinlukija, niin saataisin jotain kuviakin tänne laitettu. Joten ei tässä muuta kuin kuulumisiin..

Kommentoi

Kommentit

Karkki (anon, 11.06.2006 14.03)

Kiva että pääsitte perille. Innolla odotan lisää kuulumisia Kiinasta. Hyvää matkaa!!!

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu