Tarinoita Kiinasta..

Matkan valmisteluja

02.06.2006 12.52 - matkustus 

No niin..

Tässä on serkun kanssa koitettu valmistella matkaa siten, että olisi vähän lääkitystä niin etukäteen kuin matkallakin jos jotain sattuu.

Matka-aboteekissa siis löytyy froppia päänsärkyyn, pahoinvointiin, ripuliin(toivottaasti ei tarvetta), ennalta ehkäiseviä maitohappobakteeri 'pastilleja', käsiendesifiointi ainetta, allergialääkettä ja jokunen laastari.. Lääkärillä taas käytiion ottamassa jäykkäkouristus rokotteet kuntoon ja hepatiitti rokotus joka on suolaisen kallis ja usemassa osassa otetta.

Muuten matkavalmisteluihin perus vaatteiden etc lisäksi viisuminen hakeminen kiinaan, jotta pääsee perille. Läppäri tulee myös mukaan, jotta pääsee kertoilemaan miten menee, kamerat kuvauksia varten ja hiukan netistä printtiä jotta tietää mihin menee. Lisäksi rakas serkku (Alexi) auttoi käytännön asioissa, kun on Kiinan puolella vieraillut useampaan otteeseen. Kieltäkin on opittu sen verran, että osaa sanoa joo, ei ja tylyllä tapaa EI jos tarvetta :o).

Seuraavan kerran sitten jotain tarinaa paikan päältä jos vielä ollaan hengissä ja laitteet toimii.. meinaan alkoi tuo kannettava nykimään jo kotosalla :o

Kommentoi

Kommentit

Funk (anon, 09.06.2006 13.12)

Siat, kelpaisi kinkyily mullekin. Pitäkää nastaa.

jukkahoo (anon, 10.06.2006 01.45)

Matkaan siis veli hopea. Onko äidille kerrottu tästä kommunikaation metodista?

Eiköhän tuolla jonkinlainen pieni bakteerikannan muutoksen aiheuttama tuokio pytyllä tule vietettyä. Toivon mukaan teillä on kuitenkin ihan länsimainen majoitus alkupäiviksi, ettei tarvitse tähdätä lattia-aukkoon? :)

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu