Tarinoita Kiinasta..

Takaisin kiinassa..

22.06.2006 13.22 - matkustus 

Dodih, takaisin paastiin, mutta muuta ei olekkaan ollut kuin ongelmia. Ei saatu nettia toimintaan meidan huoneeseen ollenkaan tai saatiin, mutta se ei paastanyt millekkaan suomenkielisille sivuille jne..

Huoneen puhelin toimi ihan ok, kun tultiin sisaan, mutta valissa kun kaytiin syomassa, niin joku puhelinasentaja oli siella huoneessa kun tultiin ja sitten se ei enaan toiminutkaan. Saatiin ravaa eestaas alakertaan(huone on viela ylimmassa kerroksessa) ja kukaan taas vaihteeksi puhu englantia, niin aika moista sahellysta kokoajan.

HK meni ihan ok ja kaytiin Matleenan kanssa dim sumilla mika oli erittain mukava kokemus ja sen jalkeen tultiinkin junalla kiinaan takaisin. Ikava kylla ei paasty talla kertaa ykkosluokkaan, kun junassa ei semmoista ollut, mutta sinansa kokemus se oli tuokin junamatka. Juna itsessaan niin kuin suomessa, mutta tarjolla oli keitettyja vihanneksia, kanankoipia, etc, etc..

Tanaan sitten kaytiin kiertelemassa viela taalla paikallisten ostoskeskukset, mutta ei sielta mitaan mukaan tarttunut kuin kenganpohja ostamistani sandaaleista. Onneksi oli jo kaikki kierretty ja juuri muutenkin ottamassa taksia takaisin, niin ei siitakaan liikoja ollut haittaa. Huomenna olisi tarkoitus lahtea Shenzheniin ja sinne nahtavyyksia katselemaan.

Tanaan loydettiinb vihdoin netti tasta talosta ja saatiin tietoa miten paastaan esmes sinne Shenzheniin. Kysya on vahan hankalaa, kun nama ei todellakaan puhu englantia eika sita ymmarra. Tanaan kuitenkin on toissa joku joka ymmartaa ja osaa puhua, niin ehka se netti viela saadaan meidankin huoneeseen + loytyi tama aulan kone mita ei eilisen mukaan ollut edes olemassa :).

No niin näyttäisi siltä, että saatiin vihdoin toimiva netti. Yleiskorjaaja jantunen kävi paikalla (sama joka viimeksi rikkoi puhelimen) ja korjaili vähän systeemejä. En tosin tajua miten huonosti kiinni olevat piuhat voi vaikuttaa ettei jotkun tietyt sivut toimi, mutta tietyt sivut toimii samaan aikaan täisin.

(Aiempi viesti on sitten kirjoitetty kiinalaisella näppiksellä, joten voi olla vielä normaalia sekavempi ;)

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Seija (anon, 22.06.2006 20.20)

Moi vaan. Hiukan oli hankalaa lukea, koska kaikki äät ja ööt puuttui. Upeaa Juhannusta.T:Seija

Karkki (anon, 23.06.2006 00.07)

Hyvää kiinalaista juhannusta. Kerro yleiskorjaaja Jantuselle terveisiä :)

Mika (anon, 24.06.2006 14.25)

Hei Pojat! Syy miksi kaikki nettisivut eivät toimi on se kun valtio pitää huolen suodatuksesta. Jos kirjoitan tähän vaikka että Jeesus pelastaa niin voi olla ettette näe sitä siellä koska "suodatus" toimii...

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu