Tarinoita Kiinasta..

Takaisin Hong Kongiin

20.06.2006 18.45 - matkustus 

Aamu vielä siis Macaossa ja kamat saatiin nopeesti kasaan ja vietiin respaan, jotta pääsee vielä vähän syömään ja katselemaan kylää. Pakko se on myöntää, että ei se niin kiinalaiselta paikalta näytä. Vielä kun joku ottaisi pois ne kiinalaiset merkit ja valotaulut, niin sitä luulisi jo olevansa portugalissa tai siellä päin muuten. Skoottereita oli kokoajan joka poulella ja muutenkin kaikki oli aivan erilaista mitä kiinan puolella.

Kiertelyn ja kaartelun jälkeen hakemaan tavarat hotellista ja kohti satamaa. Niin juu ja päivä oli säältään aivan mahtava! Aurinko paistoi ja oli jälleen kerran todella kuuma. Lautalla sitten Honkkariin ja perillä yllätys yllätys(!!!!!) oli sama sade kuin aiemmin Macaossa :(. Tämä kuitenkin loppui samantien kun päästiin hotelliin, joten ei sen suurempaa ongelmaa. Kello olikin jo sitten sen verran, että syytä alkaa suunnistaa kohti paikallista vuorta(peak). Huipulle pääsee hienolla yli 1000v vanhalla raitiovaunulla joka kulkee parhaillaan 45 asteen kulmassa, joten jo pelkkä matka oli aika hieno kokemus. Ylhäällä oltiin juuri siten, että kerettiin nähdä itse HK vielä päiväs aikaan ja näkymä oli mahtava. Vieressä oli thai ravintola ja kun ei moisessa ole vielä käyty, niin kokeiltiin nytten sekin. Hintaa oli, mutta se oli aika oletettavaa siellä paikassa. Vihannesten joukossa oli vielä kivana yllätyksenä pieniä punaisia jalopenoja mitä Teemu onnistui laittamaan suuhun heti ensimmäisellä suupalalla(oli sitten aivan sairaan tulista tavaraa :). Ruokailun jälkeen vähän shoppailua ostoskeskuksessa(nämä näyttävät rakentavan niitä ihan mihin vaan) ja sen jälkeen olikin kiva katella HK:ta pimellä, kun alla oli aikamoinen tulimeri erilaisista pilvenpiirtäjistä ja muista mainoksista jne.. Toivotaan vaan, että kuvat on edes vähän samanarvoisia mitä muuten.

Lopuksi vielä käytiin shoppailemassa vähän vaatteita Tsimsha tsuissa ja sitten oltiinkin taas täällä kirjoitelemassa mitä on päiviin kuulunut. Kuvia ei vieläkään ole siirretty vaikka olisi jo ollut mahdollista, mutta ei sitä jaksa alkaa säätämään, kun kone on kuitenkin aika heikohko kannettava ja kuvat on otettu niin isolla resolla, että kokoa löytyy. Eihän se kovin hankalaa olisi erinäisten sovellustenkaan avulla, mutta nyt ollaan lomalla ja kyllä ne kuvat keretään näyttää myöhemminkin :).

Huomisen ohjelmassa olisi tavata Alexin entinen kämppis ja mennä syömään dim sumia päivällä. Sitten pitäisi saada vielä jostain yksi matkalaukku, kun ei oikein enään rinkat taida riittää ei sitten kirveelläkään. Päivällä sitten jossain vaiheessa takaisin Kiinan puolella josta tulikin mieleen, että pitääpä saada se hotelli sieltä vielä :o. *hups* Näin tässä voi käydä, kun ei kaikkea kerralla ole otettu ja ei ole varma kuinka kauan missäkin on. Ties vaikka ollaan täällä vielä yksi yö, kun ei tämä hotelli niin kovin kallis ole. Tosin Kiinan puolella olisi jonkun verran jo suunnitelmia ja edullisempaa, niin ehkä me kuitenkin.. Aika näyttää ja blogi kertoo ;).

Niin juu ja jokainen joka tuntee minut(Pasi), niin ei ihmettele jos teksti on vähän epäselvempää kuin muuten :). Lukihäiriön lisäksi voidaan ottaa syyksi se, että tarina kirjoitetaan aina aika nopeaan ja koitetaan vikkelään keksiä kaikki mitä on tapahtunut päivien varrella, joten koittakaa kestä jos on epäselvää, niin tämä kaikki täällä meillekkin on :).

Comment

Add comment

Name:
Email:
Homepage:
Kotisivu:
Comment:

Comments

Funk (anon, 20.06.2006 23.18)

1000 vuotta vanha raitiovaunu..?

Haksu (anon, 22.06.2006 09.16)

Vihdoin ehti käydä vähän vilkaisemassa kirjoituksia... kuulostaa hauskalta! Mutta arvaahan sen, että jos mä otin tuhansia kuvia DC:ssä, niin mieluummin kuuntelen tarinoita kuvien kera kun lueskelen näitä :) Eli sitä odotellessa! Hauskoja loppupäiviä! Täällä pian valmistautumassa jussin viettoon... /e

Pasi (anon, 22.06.2006 13.12)

Heheheh,joo siis ihan vaan reilu 100v ei sen enempaa. Ratikka aloitti toimintansa vuonna 1888.

Jutut.fi  |  Omat jutut  |  Muiden jutut  |  Kategoriat  |  kirjaudu